Zo reageerde Keanu Reeves toen hij 'The Matrix Resurrections' voor het eerst zag

Zo reageerde Keanu Reeves toen hij 'The Matrix Resurrections' voor het eerst zag

Keanu Reeves reageerde heel mooi.

Lana Wachowski, regisseur van The Matrix Resurrections, vertelt tijdens een interview hoe acteur Keanu Reeves reageerde op de film toen hij hem voor het eerst zag.

In de film keert Reeves voor het eerst sinds 2003 terug als Neo. We zien hem weer in de Matrix leven als Thomas Anderson, zich volledig niet bewust van de simulatie waarin hij leeft. Tegelijk is zeker dat Neo uiteindelijk weer weet wie hij is, want we zagen in de trailer flitsen van opwindende actie.

Eerste reactie
De regisseur bevestigde tijdens een interview dat de nieuwe film Keanu Reeves enorm wist te raken toen hij het afgemaakte product te zien kreeg.

"We lieten de film aan Keanu zien en hij was duidelijk weggeblazen. Hij zei iets dat echt typisch Keanu is, en duidelijk inzicht gaf," begon Lana Wachowski. Ze ging verder:

"Hij zat daar gewoon. Dus je zou niet verwachten dat er een ongelofelijke onthulling zou komen op dat moment. Maar hij zei: 'Twintig jaar geleden vertelde je een verhaal waarin je de komende twintig jaar en de problemen van digitaal en virtueel leven liet zien en welke impact dat op ons en ons denken zou hebben, en je gaf ons een frame om daarover te kunnen denken te praten. En je nam hetzelfde personage en dezelfde verhalen en hetzelfde materiaal en je hebt het over de komende twintig jaar weten te maken'. En hij concludeerde met: 'Hoe heb je dat gedaan?'"

NieuwsFilm

meest populair