Marvel Studios is nog een Avenger kwijt

Marvel Studios is nog een Avenger kwijt

Hawkeye is er ook mee gestopt.

De officiële synopsis van Hawkeye bevestigt dat Clint Barton geen Avenger meer is. De rol wordt al sinds het personage in 2011 in Thor een cameo had als voormalig SHIELD-agent, gespeeld door Jeremy Renner.

Renner voegde zich pas echt bij de franchise met The Avengers uit 2012, en speelde de rol nog eens drie keer. Hawkeye is een aankomende Marvel Cinematic Universe-serie die op 24 november debuteert, waarin Renner weer terugkeert.

Geen Avenger meer
Het is een understatement om te zeggen dat Hawkeye een zware tijd heeft gehad sinds Avengers: Endgame. Hij werd een gewelddadige burgerwacht en noemde zichzelf de Ronin.

Uit de synopsis voor de aankomende serie van Disney+ blijkt dat Hawkeye een "voormalig Avenger" is. Daarmee wordt bevestigd dat hij geen onderdeel meer uitmaakt van de superheldengroep.

Hawkeye wordt weergegeven als een full-time familieman, wiens voornaamste missie in de serie is om terug naar huis te gaan, zodat hij op tijd is voor de kerst. Maar een aanwezigheid uit zijn verleden dreigt de feestelijke stemming te verstoren. De wereld van na de Blip is zijn tijd als Ronin niet vergeten.

Gelukkig is er de 22-jarige Kate Bishop met de dromen om een superheld te worden, die de mantel van Ronin over lijkt te gaan nemen.

NieuwsFilm

meest populair