Algemeen

Eerste foto uit 'Peacemaker' onthult zijn soort van 'Suicide Squad'-team

Het vervolg op de stevige DC-film The Suicide Squad van James Gunn.

door Bram de Groot om 11:25 in Algemeen
In augustus verscheen dan eindelijk The Suicide Squad van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn in de bioscoop. Als je fan bent van de film, dan kun je nu gaan uitkijken naar de serie Peacemaker.

Peacemaker is een vervolg op The Suicide Squad en zal ook de achtergrond van het gelijknamige personage van acteur John Cena (Fast & Furious 9, Vacation Friends) uiteenzetten.

"Ik hield van de Captain America tv-film uit de jaren 70 toen ik een kind was," vertelde schrijver en regisseur James Gunn. "Ik dacht dat het leuk zou zijn om daar een compleet gestoorde versie van te maken met Peacemaker. Het is de meest onvoorstelbare tv-serie die mensen ooit zullen zien."

Foto van nieuw team
In Peacemaker zal Cena's Christopher Smith / Peacemaker weer opstaan om de "f***ing world" te redden. Hieronder zie je een eerste foto via Entertainment Weekly, van het "black ops"-team dat Cena helpt bij "iets catastrofaals dat de planeet overkomt."The Suicide Squad
Ondanks een prima ontvangst (91% op Rotten Tomatoes) lijkt de box office-omzet van The Suicide Squad wat tegen te vallen. De $185 miljoen kostende film staat nu op $165 miljoen wereldwijd. Wel is het zo dat de film in de eerste maand ook op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max stond en zo al snel in het illegale circuit belandde.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Zeer fijn dat er een soort van vervolg op TSS gaat komen. Nog steeds de beste superheldenfilm van 2021. Wel pijnlijk voor Marvel Studios, dat ze met matige films zoals Black Widow en Shaun-Chi komen aanwaaien. DC mag wel geprezen worden dat ze voor TSS en Peacemaker de enige echte James Gunn hebben gebruikt.

NieuwsFilm

meest populair