Algemeen

'Doctor Strange 2': wanneer speelt deze Marvel-film zich af?

De nieuwe Doctor Strange-film heeft zijn plekje in het MCU.

door Bram de Groot om 14:24 in Algemeen
Voor we Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop kunnen zien, krijgen we nog heel wat andere films en series binnen het Marvel Cinematic Universe te zien. Nu de vraag: wanneer speelt de film zich eigenlijk af?

Vooraf was al duidelijk dat The Multiverse of Madness een sterke connectie heeft met de serie WandaVision. De grote vraag is echter nog steeds of Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) aan de kant van Strange (Benedict Cumberbatch) staat of dat ze een schurk zal zijn.

Wanneer speelt The Multiverse of Madness zich af?
Volgens de website Cosmic Circus - schat dit bericht dus op waarde - speelt de nieuwe Doctor Strange-film zich twee jaar na de gebeurtenissen in WandaVision af. Waarschijnlijk heeft Scarlet Witch een lange tijd met de Darkhold kunnen doorbrengen.

Volgens de site zal er een confrontatie komen tussen Strange en Maximoff. Wanda's acties zullen Stephen en (onder meer) de Sorcerors of Kamar Taj dwingen in te grijpen om Wanda te stoppen. Strange zou zelfs een keuze moeten maken om haar leven te redden of te beëindigen, met alle gevolgen voor de Multiverse.

De reden waarom Scarlet Witch een bedreiging wordt, komt vooral doordat zij alles in haar kracht doet om haar zonen Billy en Tommy te vinden in het multiversum (van waanzin).

In maart 2022 in de bioscoop en daarvoor zien we Strange ook nog in Spider-Man: No Way Home.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair