Algemeen

Volgende Marvel-film 'Eternals' heeft echt grote gevolgen voor het MCU

Plus weer wat nieuwe beelden.

door Bram de Groot om 14:52 in Algemeen
De 2021-films en series in het Marvel Cinematic Universe lieten ons een aantal zaken zien, maar echt grote veranderingen voor het de wereld die we kennen uit de afgeronde Infinity Saga hebben we nog niet gezien, uiteraard los van het creatievere What If...?.

Met Eternals lijkt daar verandering in te gaan komen. De eerst volgende deel in het MCU gaat volgens regisseur Chloé Zhao (Nomadland) flinke impact hebben.

Een heel groot effect op de toekomst
"Ik denk dat de film zeker op zichzelf staat," zei de filmmaker toen haar door Total Film werd gevraagd hoe Eternals in het bredere MCU past. "Maar ik denk wel dat deze een heel groot effect heeft op de toekomst van het MCU met wat er in deze film gebeurt."

Total Film mocht ook weer een aantal nieuwe foto's uit de Marvel-film online verspreiden en deze zie je hieronder. Eternals staat gepland voor 4 november dit jaar en zal pas na 45 dagen op Disney+ verschijnen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Precies van de film waarvan een hoop mensen niet weten wat ze er mee moeten, juist omdat hij op zichzelf staat, zeggen ze nu dus dat je 'm wel moet kijken omdat je anders de toekomstige films misschien niet meer snapt.

kokosnoot

Avatar

Waar ik weinig tot niks van geloof. Ook omdat de enige sleutel daar toe bij de Celestials ligt. Maar we weten dat het naar Secret wars gaat&The Beyonder. Dus de Celestials, of via zijspoor Kang spelen hier een essentiele rol in? Twijfelachtig.

Of bedoelt ze het heel anders? LHBTI, inclusiviteit etc op die fiets. Dat dit het basis concept is voor de verdere politiek correcte uitrol? Zou nl ook kunnen.

Die nieuwe beelden zijn even opwindend als een zandkorrel in een woestijn vol zand xD

Lurking metafan

Avatar

Dat hebben ze volgens mij nu al gezegd bij Dr Strange 2, Spiderman: No Way Home en bij Eternals nu.
En dan ook nog bij Wandavision en Loki.

Het is de ene portie grote gevolgen na de andere.

Maar goed, we zullen zien.

johnstearne

Avatar

Niet alle Marvel characters hebben met elkaar te maken, zo ook niet Blade and the Punisher. Niks mis mee met Marvel films die op zichzelf staan. Vergeet niet dat Avengers ook een op zichzelf staande genre is, en niet de hele Marvel spectrum representeert. Fantastic Four bijvoorbeeld hebben we nog niet eens gezien.

Master Of Films

Avatar

Wat voor gevolgen zijn er dan? Dat je in slaap valt tijdens Eternals. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair