Algemeen

Marvel-fans ontdekken na 15 jaar een X-Men easter egg in 'Fantastic Four' (2005)

Of is het weer wachten op de comment "Had ik allang gezien"?

door Arjen Rooseboom om 18:55 in Algemeen
Toegewijde Marvel-fans die het enigszins vergeten Fantastic Four uit 2005 opnieuw bekeken, zagen na al die tijd alsnog een X-Men verwijzing. Dus bij deze delen wij die graag.

Een virale tweet van gebruiker @artmachine8096 laat die verwijzing duidelijk zien. Op de marker van 54:25 minuten zien we de cover van PEOPLE MAGAZINE waarvoor Sue Storm (Jessica Alba) op de voorkant prijkt.

Echter zijn er ook twee links naar sterren uit de X-Men saga van (toen nog) studio 20th Century Fox te lezen, namelijk James Marsden en Rebecca Romijn.

"James Marsden ziet de volgende rol van superheld", kopt een exclusief artikel over de Cyclops-vertolker en onderin staat het verhaal "The Mystique Of Rebecca Romijn" over de actrice die de blauwe shapeshifter speelde.


Logan/Wolverine
De film nam nog een cameo op die het eindresultaat uiteindelijk niet haalde. In een verwijderde scène tussen Reed (Ioan Gruffudd) en Sue op de dvd-special, gebruikt Reed zijn rekbare krachten om zijn gezicht te veranderen in dat van een "sterkere man": Dit moet Hugh Jackman voorstellen, maar euhm... tja, we snappen dat dit eruit geknipt is.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Nooit geweten, leuk gedaan.

Sunspot

Avatar

Ook nooit gezien, cool

Novarellum

Avatar

Had ik allang gezien.

NieuwsFilm

meest populair