Marvel-fans ontdekken na 15 jaar een X-Men easter egg in 'Fantastic Four' (2005)

Marvel-fans ontdekken na 15 jaar een X-Men easter egg in 'Fantastic Four' (2005)

Of is het weer wachten op de comment "Had ik allang gezien"?

Toegewijde Marvel-fans die het enigszins vergeten Fantastic Four uit 2005 opnieuw bekeken, zagen na al die tijd alsnog een X-Men verwijzing. Dus bij deze delen wij die graag.

Een virale tweet van gebruiker @artmachine8096 laat die verwijzing duidelijk zien. Op de marker van 54:25 minuten zien we de cover van PEOPLE MAGAZINE waarvoor Sue Storm (Jessica Alba) op de voorkant prijkt.

Echter zijn er ook twee links naar sterren uit de X-Men saga van (toen nog) studio 20th Century Fox te lezen, namelijk James Marsden en Rebecca Romijn.

"James Marsden ziet de volgende rol van superheld", kopt een exclusief artikel over de Cyclops-vertolker en onderin staat het verhaal "The Mystique Of Rebecca Romijn" over de actrice die de blauwe shapeshifter speelde.

Bekijk de afbeelding
Logan/Wolverine
De film nam nog een cameo op die het eindresultaat uiteindelijk niet haalde. In een verwijderde scène tussen Reed (Ioan Gruffudd) en Sue op de dvd-special, gebruikt Reed zijn rekbare krachten om zijn gezicht te veranderen in dat van een "sterkere man": Dit moet Hugh Jackman voorstellen, maar euhm... tja, we snappen dat dit eruit geknipt is.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair