Netflix

De Top-10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 18:44 in Netflix
Netflix geeft iedere dag een handig overzicht weer van de best bekeken films en series per land. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst in Nederland.

#1 Kate (2021)
Regie: Cedric Nicolas-Troyan | Cast: Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Michiel Huisman, e.a.
Kate, een meedogenloze huurmoordenaar, heeft de opdracht gekregen om een lid van de yakuza in Tokio te doden. Bij de klus raakt ze echter vergiftigd, waardoor ze nog maar één dag te leven heeft. Kate zint op wraak en gaat trekkend door de straten van Tokio op zoek naar de dader voordat het te laat is.

#2 Prey (2021)
Regie: Thomas Sieben | Cast: David Kross, Hanno Koffler, Maria Ehrich, e.a.
Tijdens zijn vrijgezellenweekend, trekken Roman, zijn broer Albert en drie andere vrienden de wildernis in voor een wandeltocht. Maar wanneer een mysterieuze schutter kogels op hen begint af te vuren, verandert dit avontuur al snel in een wanhopige overlevingsstrijd.

#3 Crawl (2019)
Regie: Alexandre Aja | Cast: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ami Metcalf, e.a.
Florida wordt opgeschrikt door een zware orkaan. Haley moet in actie komen om haar vader te redden die vast is komen te zitten in de kruipruimte onder zijn huis. Maar dan komt ze, terwijl de storm toeneemt en het waterniveau stijgt, ook zelf vast te zitten. En dan duiken er ook nog eens een paar enorme, bijtgrage alligators op, waardoor Haley moet vechten voor haar leven.#4 Firedrake the Silver Dragon (2020)
#5 Afterlife of the Party (2021)
#6 SAS: Rise of the Black Swan (2021)
#7 He's All That (2021)
#8 Storks (2016)
#9 Double Jeopardy (1999)
#10 The Sum of All Fears (2002)Specifieke kijktips nodig?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair