Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Sully (2016)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart, e.a.
15 januari 2019. Kort nadat gezagvoerder Chesley Sullenberger, bijgenaamd Sully, en copiloot Jeff Skiles met hun Airbus 320 zijn opgestegen, vliegen vogels in de motoren, waardoor deze uitvallen. Ze zien geen andere optie dan het vliegtuig laten landen op de Hudson River. Dat doen ze met succes, maar toch worden de helden later onderworpen aan een kritisch onderzoek.

Panic Room (2002)
Regie: David Fincher | Cast: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, e.a.
Na haar overspelige man te hebben gedumpt, verhuist Meg Altman samen met haar puberdochter Sarah naar een nieuw luxe huis. Tijdens hun eerste nacht worden moeder en dochter opgeschrikt door drie inbrekers die op zoek zijn naar geld wat de vorige eigenaar achtergelaten zou hebben. De twee houden zich schuil in een zeer beveiligde paniekkamer.

mother! (2017)
Regie: Darren Aronofsky | Cast: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, e.a.
De relatie van een beroemde dichter en zijn toegewijde vrouw wordt flink op de proef gesteld wanneer onverwachts een onbekend koppel aan de deur staat dat wil blijven logeren. Hij vindt dat prima, zij niet. Enige tijd later staan er meer ongenode vreemdelingen aan de deur en het wordt steeds drukker in het afgelegen en normaal zo vredige huis.Meer kijktips:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rene666x

Avatar

Dikke áfraders dus....

mcdaktari

Avatar

Sully vond ik toch wel tegenvallen, die andere 2 gingen wel. Panic Room en Mother zijn beide wel oké. ????????

NieuwsFilm

meest populair