Dit 'Eternals'-personage moet de film een beetje menselijk maken

Dit 'Eternals'-personage moet de film een beetje menselijk maken

Kit Harington krijgt een superbelangrijke rol.

Eternals-acteur Kit Harington gaat in op de geruchten dat Dane Whitman deel uitmaakt van een liefdesdriehoek tussen Sersi en Ikaris. Ook teaset hij zijn mogelijke toekomst in het Marvel Cinematic Universe als de heldhaftige Black Knight.

Alles rond Marvel-film Eternals is nog behoorlijk geheimzinnig. We weten dus ook nog maar weinig over de rol van Kit Harington. Hoewel hij wel onthuld werd in de laatste trailer voor de film. Maar aangezien Dane Whitman in de films veranderde in de Black Knight, lijkt de kans groot dat hij in die rol te zien is.

Grote plannen?
Dane is volgens Harington "het menselijke personage van het verhaal." Hij is "geen Eternal. Hij is een personage dat werkt in het Natural History Museum in Londen. Maar hij is geen Eternal, dat is het belangrijkste."

Tegelijk zegt hij geen idee te hebben waar het heen gaat met zijn personage. "Ik moest lezen wie hij kon zijn, of zou kunnen worden. Het kan best dat hij een langer traject ingaat. En hopelijk is dit slechts het topje van de ijsberg. Maar ik weet het niet, ik heb net zo weinig informatie als jullie allemaal."

In de comics voegt Black Knight zich samen met Sersi bij de Avengers. En een liefdesdriehoek zou ook mogelijk kunnen zijn. "Ik zou niet zeggen dat alles hiervan klopt. Maar hij heeft een band met Sersi, net als Richards personage."

NieuwsFilm

meest populair