'The Marvels'-regisseur wilde eigenlijk een 'Fantastic Four' en 'X-Men' crossover maken

'The Marvels'-regisseur wilde eigenlijk een 'Fantastic Four' en 'X-Men' crossover maken

Nia DaCosta kreeg echter een ander project van Marvel Studios aangeboden.

Nia DaCosta, regisseur van het aankomende The Marvels, onthult dat ze oorspronkelijk een heel andere film wilde maken voor Marvel Studios.

DaCosta brengt ons volgend jaar een nieuwe film rond Captain Marvel, waarin we ook Monica Rambeau en Ms. Marvel te zien krijgen. Maar even probeerde ze het voor elkaar te boksen dat ze een film over de Fantastic Four en X-Men mocht maken.

Een crossover maken
In 2019 wist Disney alle films en series en rechten daaromtrent van Fox over te nemen. Disney kreeg daarmee de rechten op de Fantastic Four en X-Men in handen. Hoewel er veel fans zijn die enorm hopen op de X-Men in de franchise, weten we nog altijd niet wanneer ze te zien zijn.

Tijdens een interview met The Guardian blijkt dat DaCosta een crossover met de Fantastic Four en X-Men gesuggereerd had. Ze had een crossover met Galactus, Storm en Scott Summers in gedachten.

"Ik liet mijn innerlijke nerd helemaal vrij. Ik zei: hier zijn films die ik denk dat je zou kunnen maken. Galactus, Storm en Scott Summers kunnen een team-up maken. Blah, blah, blah, ze doorstond het en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had."

NieuwsFilm

meest populair