'G.I. Joe'-film 'Snake Eyes' krijgt een brute Honest Trailer

'G.I. Joe'-film 'Snake Eyes' krijgt een brute Honest Trailer

Check 'm hier!

Vandaag hebben we weer een nieuwe Honest Trailer voor je. De Screen Junkies nemen elke week weer een nieuwe film flink op de hak. Deze week moest Snake Eyes eraan geloven.

Snake Eyes is een film die als reboot van de G.I. Joe-filmreeks dient. De hoofdrol is voor acteur Henry Golding, die dus te zien is als Snake Eyes. Hij tekende in augustus 2019 voor de rol en hoopt uiteraard terug te keren voor meer delen.

Heel wat kritiek en een box office bom
De film Snake Eyes kreeg veel kritiek te verduren. Hij was een box office bom, met een budget van 88 miljoen dollar en uiteindelijk een box office verdienste van 37 miljoen dollar wereldwijd. Dat terwijl de film tussen de 160 en 175 miljoen dollar had moeten verdienen om quitte te spelen.

Hieronder kan je de heerlijke en brute Honest Trailer voor de film bekijken:



In Snake Eyes zie je hoe de eenling besluit een leven te redden. Dat leidt ertoe dat hij verwelkomd wordt in een oeroude Japanse clan genaamd de Arashikage. Hij leert van hen de weg van de ninjakrijgers. Maar als geheimen uit zijn verleden zich openbaren, worden zijn eer en trouw op de proef gesteld.

NieuwsFilm

meest populair