"Grappenmaker" verkleedt zich als bebloede Michael Myers, omstanders in paniek

Dit is natuurlijk vragen om problemen...

Jezelf vermommen als een beroemde moordenaar (in dit geval Michael Myers) en dan verbaasd reageren als je ziet wat je ermee teweeg brengt. Het overkwam advocaat Mark Metzler maandag.

Hij verkleedde zich als de beroemde psychopaat uit de langstlopende horrorfranchise Halloween en liep, compleet met overall en masker, over het strand in Texas met een bebloed mes.

Dit trok alle aandacht en bezorgde omstanders belden de politie die Metzler arresteerden en in hechtenis namen voor verhoor. Toen ze ontdekten dat het bloed en het mes nep waren, werd hij aangeklaagd voor 'verstoring van de openbare orde'.

Op Facebook zijn foto's van het incident opgedoken. Metzler zelf zegt over de hele gebeurtenis: "Het was een grapje om mensen een beetje op te winden. Ik had nooit gedacht dat dit tot al deze commotie zou leiden".

Naar verluid wilde hij wat positieve vibes brengen aan de somberheid en ondergang van de buitenwereld, het genereren van een glimlach en het herstellen van ons vertrouwen in de mensheid door middel van humor.

Halloween Kills
Volgende maand is de 'echte' Michael Myers weer op het witte doek te zien in gevecht met zijn hele geboortestad Haddonfield in Halloween Kills.

NieuwsFilm

meest populair