Je gaat in je broek schijten van de 'Hellraiser'-reboot volgens de producent

Je gaat in je broek schijten van de 'Hellraiser'-reboot volgens de producent

Grote gevaarlijke beloftes...

Momenteel is er een nieuwe versie van Hellraiser in productie en (zoals gebruikelijk) heeft de producent niets dan lof over voor het project.

David S. Goyer zegt dat het eindresultaat er "geweldig angstaanjagend uitziet met adembenemende Cenobites" en het publiek "waarschijnlijk schoon ondergoed klaar moet leggen".

Het origineel uit 1987 was gebaseerd op het korte verhaal The Hellbound Heart van Clive Barker en de nieuwe versie van regisseur David Bruckner is bedoeld om dat bronmateriaal meer te eren dan alleen een replica te zijn van de gebeurtenissen die we eerder hebben gezien.

Nog geen releasedatum
De grote schurk Pinhead, een demonisch wezen waarvan de hele schedel is ingebed met spijkers, is door de jaren heen net zo iconisch geworden als een Freddy Krueger, Jason Voorhees of Michael Myers.

In plaats van alleen zijn slachtoffers te stalken om ze daarna een voor een af te slachten, komen hij en zijn mede-Cenobites uit een helse dimensie, waarbij hij ooit opmerkte dat ze "voor sommigen demomen zijn en voor anderen juist engelen".

Pinhead heeft door de jaren heen verschillende vormen aangenomen in verschillende avonturen waarvan de meeste direct naar video verdwenen.

NieuwsFilm

meest populair