Zet je maar schrap: 'Paranormal Activity 7' wordt R-rated en krijgt titel

Zet je maar schrap: 'Paranormal Activity 7' wordt R-rated en krijgt titel

Er zit weer leven in de brouwerij...

Paranormal Activity was een ware hype in 2007. Gevolgd door een mindere sequel (Paranormal Activity 2), een verrassend goede (Paranormal Activity 3), een slechte (Paranormal Activity 4) plus 2 spin-offs, kunnen we ons nu opmaken voor vervolg nummer 7.

De reeks was een belangrijke geldmaker voor producer Jason Blum, maar ging in 2015 een beetje als een nachtkaars uit met The Ghost Dimension, waarna Blum aangaf dat dit het definitieve einde was.

Toch is het niet zo heel gek dat hij nog een hoofdstuk eruit gaat persen. De eerste 6 films kostten gezamenlijk zo'n $28 miljoen dollar om te maken en brachten wereldwijd maar liefst $890 miljoen dollar in het laatje.

Titel en rating
Paranormal Activity 7 heeft nu een officiële titel en deze luidt "Next Of Kin" welke exclusief zal worden uitgebracht Paramount+.

Tevens is bekend geworden dat het project R-rated wordt, dus kunnen we ons klaar gaan maken voor behoorlijk wat gore found-footage-beelden.

Schrijver Christopher Landon (Happy Death Day, Freaky) keert terug om het scenario te pennen, nadat hij eerder deel 2 t/m 4 schreef.

NieuwsFilm

meest populair