Zet je maar schrap: 'Paranormal Activity 7' wordt R-rated en krijgt titel

Er zit weer leven in de brouwerij...

Arjen Rooseboom 16 September 2021 14:25 in Algemeen
Paranormal Activity was een ware hype in 2007. Gevolgd door een mindere sequel (Paranormal Activity 2), een verrassend goede (Paranormal Activity 3), een slechte (Paranormal Activity 4) plus 2 spin-offs, kunnen we ons nu opmaken voor vervolg nummer 7.

De reeks was een belangrijke geldmaker voor producer Jason Blum, maar ging in 2015 een beetje als een nachtkaars uit met The Ghost Dimension, waarna Blum aangaf dat dit het definitieve einde was.

Toch is het niet zo heel gek dat hij nog een hoofdstuk eruit gaat persen. De eerste 6 films kostten gezamenlijk zo'n $28 miljoen dollar om te maken en brachten wereldwijd maar liefst $890 miljoen dollar in het laatje.

Titel en rating
Paranormal Activity 7 heeft nu een officiële titel en deze luidt "Next Of Kin" welke exclusief zal worden uitgebracht Paramount+.

Tevens is bekend geworden dat het project R-rated wordt, dus kunnen we ons klaar gaan maken voor behoorlijk wat gore found-footage-beelden.

Schrijver Christopher Landon (Happy Death Day, Freaky) keert terug om het scenario te pennen, nadat hij eerder deel 2 t/m 4 schreef.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ik hoop dat ze gebruik maken van 4K camera's

Robbepost

Avatar

Hiervan moet je echt in je broek scheiten...........

Fluffer

Avatar

Ik kots van het woord exclusief.

NieuwsFilm

meest populair