Jamie Lee Curtis: "Scarlett Johansson loopt miljoenen mis door contractbreuk Disney"

Jamie Lee Curtis: "Scarlett Johansson loopt miljoenen mis door contractbreuk Disney"

Volgens de 62-jarige Curtis heeft 'de Muis' haar contract niet gerespecteerd en dus heeft ze gelijk in haar rechtszaak tegen Disney.

Iedereen die een beetje het filmnieuws volgt weet dat Scarlett Johansson een rechtszaak heeft aangespannen tegen Disney i.v.m. de release van Marvel's Black Widow. De actrice zegt namelijk dat het Huis van de Muis haar contract niet gerespecteerd heeft, waardoor ze vele miljoenen misloopt. Nu mengt weer iemand anders zich in het debat.

Sommige bekendheden zijn het niet eens met de actrice, aangezien studio's het vandaag de dag lastig hebben vanwege de pandemie en op zoek moeten naar alternatieven voor hun films. Toch staan de meeste mensen achter Johansson. Zij kan nu eveneens op de steun rekenen van de hoofdrolspeelster van de Halloween-franchise, Jamie Lee Curtis.

Reactie
De 62-jarige actrice schreef onlangs een bericht voor Time, dat een speciaal nummer uit heeft gebracht genaamd Time's 100 Most Influential People of 2021, waar Johansson deel van uitmaakt. Curtis schreef een stukje over haar collega en neemt het duidelijk op voor de actrice.

Zo schrijft Curtis: "Ik heb recentelijk Black Widow gezien, waarin Scarlett vecht tegen een machtig figuur (een man) die vrouwen manipuleert om voor hem te vechten. Ik vind het dan ook onwijs gaaf dat ze in het echte leven eveneens opstaat tegen manipulatie en een rechtszaak wegens contractbreuk aanspant tegen de studio".

Gelijk heeft ze
Curtis gaat verder door te zeggen: "Scarlett zegt opbrengsten te zijn misgelopen, aangezien de studio besloot de film tegelijkertijd in bioscopen als zowel op streaming uit te brengen. Dit gaat ten kostte van haar betaling"

"Of het nu gaat om de Scarlett die we kennen als spion/assassin met een geweten, de actrice, de vrouw die net geboorte heeft gegeven aan haar tweede kind of een stoere moeder, de boodschap is duidelijk: 'don't f*ck with this mama bear!"

NieuwsFilm

meest populair