'Black Widow' of 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'?

'Black Widow' of 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'?

De twee MCU-films die recent verschenen.

De diehard Marvel-fans hebben de twee nieuwste films in het Marvel Cinematic Universe ongetwijfeld al gezien. De twee films Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschillen flink van elkaar en daar nu de vraag: welke van de twee is jouw favoriet?

De 24e Marvel-film Black Widow was een soort van spionagethriller met uiteraard flink wat actie én bovenal een afscheidsfilm van een van de zes originele Avengers uit het MCU. Shang-Chi was een introductiefilm en werd steeds met een fantasyfilm met flink wat martial arts.

Black Widow of Shang-Chi
Nu de vraag: welke van de twee films is jouw favoriet als je zou moeten kiezen? Hieronder de poll en laat daaronder eventueel een reactie achter. Uiteraard alleen invullen als je beide films hebt gezien.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

Uiteraard is het op dit moment uitkijken naar de volgende films die dit jaar nog verschijnen. Dat zijn Eternals en Spider-Man: No Way Home. Daarnaast krijgen we ook de serie Hawkeye op Disney+ te zien. Hieronder de trailers voor Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.




NieuwsFilm

meest populair