Angelina Jolie over haar Marvel-toekomst na 'Eternals'

De actrice weet de regeltjes van Marvel al heel goed.

Bram de Groot 18 september 2021 15:58 in Algemeen
Met de komst van Angelina Jolie naar het Marvel Cinematic Universe weet de franchise opnieuw een grote ster aan zich te binden. De vraag is uiteraard of we haar na Eternals terug gaan zien in de filmreeks.

De actrice werd naar haar toekomst in het MCU gevraagd en daarop reageerde ze meteen zoals het moet: onduidelijk en ontwijkend, zoals het hoort als acteur in de miljardenfranchise. "Ik denk niet dat ik dat kan zeggen," vertelde Jolie aan Total Film, toen haar werd gevraagd naar haar MCU-toekomstplannen. "Maar goed geprobeerd."

Jolie als Thena in Eternals
In Eternals is Jolie te zien als het personage Thena, een elite krijger die elk wapen uit kosmische energie kan vormen. Ze ontwikkelt een hechte band met Gilgamesh (Don Lee) door de eeuwen heen. Jolie bereidde zich goed voor op de rol door te trainen met zwaarden, speren en staven. Ook kreeg ze les in ballet.

Jolie is niet helemaal onbekend met het genre. Zo was ze in 2008 te zien in Wanted van Timur Bekmambetov, gebaseerd op de comics van Mark Millar en J. G. Jones.

Chloé Zhao's Eternals verschijnt begin november in de Nederlandse bioscopen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair