Toch een Stan Lee-cameo in 'Venom: Let There Be Carnage'

Dit ondanks dat Marvel Studios de Marvel-legende niet meer gebruikt voor cameo's.

Bram de Groot 19 september 2021 12:22 in Algemeen
De meeste films en zelfs series die gebaseerd zijn op de strips van Marvel Comics hadden tot even geleden één ding gemeen: de cameo van Marvel-legende Stan Lee. Nu blijkt dat hij een soort van cameo heeft in het binnenkort te verschijnen Venom: Let There Be Carnage.

Nadat Lee in 2018 kwam te overlijden werd duidelijk dat Marvel Studios uit respect geen cameo met Lee meer zou gebruiken. Zijn laatste korte optreden was in Avengers: Endgame die in 2019 verscheen.

Toch in tweede Venom-film te zien
In een recente promovideo (op 0:18) voor Let There Be Carnage duikt het gezicht van Lee op op de cover van een fictieve comic. Overigens was die comic - zij het veel minder zichtbaar - te zien in een van de trailer voor de Marvel-film van Sony Pictures.


De vraag is nu of Sony Pictures de keuze van Marvel Studios negeert. Dat zou ergens wel opvallend zijn aangezien Marvel Studios op een of andere manier wel meekijkt met de films die verschijnen in Sony's Spider-Man Universe.

Andy Serkis' Venom: Let There Be Carnage met vooral Tom Hardy en Woody Harrelson staat gepland voor 20 oktober.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Voor een aflevering van de Simpsons wilde men een in het verleden opgenomen geluidsfragment van Stan Lee gebruiken en toen heeft Marvel gezegd dat ze niet willen dat bestaand film- of geluidsmateriaal, al dan niet bewerkt, wordt gebruikt voor cameo's van Lee.
Een foto op een comic valt daar duidelijk niet onder en kan ook moeilijk een cameo genoemd worden.

NieuwsFilm

meest populair