Wist je dat: Er ooit een 'Johnny Bravo'-film in de maak was met deze beroemde spierbundel?

Wist je dat: Er ooit een 'Johnny Bravo'-film in de maak was met deze beroemde spierbundel?

Oh momma! Dwayne Johnson alias 'The Rock' was een prima Johnny geweest!

Voordat hij een van de grootste sterren ter wereld werd die de ene succesvolle blockbuster na de andere produceert, stond Dwayne Johnson bekend als WWE-worstelaar The Rock.

Zijn eerste hoofdrol kreeg hij in The Scorpion King (2002) waarna hij een veelgevraagde naam werd voor (licht komische) gespierde actierollen.

Aan het begin van deze eeuw was hij echter dicht bij het spelen van een live-action versie van cartoonfiguur Johnny Bravo en dit had zijn carrière zomaar een hele andere richting op kunnen duwen.

Toen Warner Bros. in 2000 de rechten op het personage kocht, kwam Johnson vrij snel in beeld en dat gevoel vanuit hem was wederzijds.

Cartoon Network
Johnny Bravo kwam halverwege de jaren '90 op televisie en was een enorme sukkel met een grote bos blond haar, een scala aan spieren in het bovenlichaam, donkere tinten en weinig gevoel voor nederigheid.

Hij zag zichzelf als de ideale man, maar de meeste van zijn avances naar vrouwen werden vaak beantwoord met afkeer of fysiek geweld.

Destijds meldde VARIETY dat Johnson het cartoonfiguurtje erg leuk vond en zeker interesse had in een gerelateerd project. Uiteindelijk is er geen enkele update meer geweest en inmiddels lijkt het duidelijk dat we nooit meer een verfilming met hem hoeven te verwachten.

Wel zijn er hier en hier nog wat creatieve fan-art voorbeelden te vinden.



NieuwsFilm

meest populair