Megan Fox scoort belangrijke rol in (LGBTQ+?) 'Johnny en Clyde'

Megan Fox scoort belangrijke rol in (LGBTQ+?) 'Johnny en Clyde'

Ietsje anders van Bonnie en Clyde.

Het lijkt erop dat Megan Fox weer iets meer te zien zal zijn de komende jaren. Recentelijk wist de actrice, voornamelijk bekend van de Transformers-franchise, nog een rol te scoren in de nieuwe Expendables film en nu is het weer raak.

De actrice is namelijk gecast in een gemoderniseerde remake van Bonnie en Clyde. De originele film stamt alweer uit 1967 en is gebaseerd op het waargebeurde gebeurde verhaal van twee geliefden die een misdaadgolf beginnen. Er zijn al heel wat films en series geweest over het beroemde koppel, maar het aanstaande project lijkt ietsje anders te worden.

Wat te verwachten
De film zal worden geregisseerd door Tom DeNucci (o.a. bekend van Vault) maar het lijkt erop dat het dit keer zal gaan over twee mannen, aangezien Bonnie plaats moet maken voor Johnny. Het is nog niet duidelijk of de personages van geslacht zijn verwisseld or veranderd en of het op een LGBTQ+ koppel gaat, maar daar lijkt het in de eerste instantie wel op.

Fox speelt dan ook niet een van de twee geliefden, maar de beruchte misdaadbaas Alana. Zij runt een casino en komt erachter dat Johnny en Clyde haar willen beroven, waar zij natuurlijk een stokje voor wil steken.

Wanneer de film uitkomt is nog niet duidelijk.

NieuwsFilm

meest populair