Deze 5 topfilms kan je vanaf deze week streamen op Netflix, Disney+ en Prime Video

We zetten de films waar we het meest naar uitkijken voor je op een rij.

Jim Pedd 20 september 2021 22:30 in Featured
Vandaag zetten we de vijf topfilms op een rij die je kan zien op je favoriete streamingdienst vanaf deze week. Gelukkig hebben we nu wel de titels die Disney+ allemaal nieuw toevoegt beschikbaar, dus is onze wekelijkse preview weer compleet!

Confessions of an Invisible Girl (2021)
Regie: Bruno Garotti | Cast: Júlia Rabello, Stepan Nercessian, Klara Castanho, Fernanda Concon | Releasedatum: 22 september op NETFLIX
Als de slimme maar sociaal ongemakkelijke Tete zich bij een nieuwe school voegt, doet ze alles om bij de rest te passen. Maar de meest populaire klasgenoot denkt daar anders over.

Out of Death (2021)
Regie: Mike Burns | Cast: Jaime King, Bruce Willis, Lauryn Kent, Kelly Greyson | Releasedatum: 22 september op NETFLIX
In 'Out of Death' zien we de gepensioneerde agent Jack Harris (Bruce Willis) die rondreist in de afgelegen wildernis. Maar dan komt hij de eenzame wandelaar Shannon (King) tegen. Zij is op de vlucht voor corrupte politieagenten. Jack is vastbesloten om haar te helpen met zijn aangeboren instinct om de menselijke roofdieren te overleven.

Wrath of Man (2021)
Regie: Guy Ritchie | Cast: Jason Statham, Holt McCallany, Rocci Williams, Josh Hartnett | Releasedatum: 23 september op PRIME VIDEO
Wanneer H (Jason Statham) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft hier net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden. De crew bekijkt de mysterieuze H met argwaan: is hij een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein? Na onder andere Lock, Stock and Two Smoking Barrels werken Guy Ritchie en Jason Statham voor de vierde keer samen in deze actiefilm die zich afspeelt over verschillende tijdslijnen en vanuit verschillende perspectieven.

The Descendants (2011)
Regie: Alexander Payne | Cast: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, Nick Krause | Releasedatum: 24 september op DISNEY+
Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.

Birds of Paradise (2021)
Regie: Sarah Adina Smith | Cast: Jacqueline Bisset, Diana Silvers, Caroline Goodall, Kristine Froseth | Releasedatum: 24 september op PRIME VIDEO
Kate Sanders is een ambitieuze aspirant-ballerina uit Virginia die, omdat ze een laag inkomen heeft, een beurs krijgt om naar een prestigieuze balletschool in Parijs te gaan. Bij haar aankomst op het internationaal gerenommeerde instituut worden haar zelfvertrouwen en emotionele kracht op de proef gesteld door een mooie, mysterieuze danseres, Marine Durand, die onlangs haar broer (en danspartner) verloor door zelfmoord. Hoewel in het begin confronterend, ontwikkelt de relatie tussen Kate en Marine zich tot een emotioneel geladen, competitieve eenheid vol leugens, seksuele ontwakingen, en uiteindelijk, een emotionele doorbraak als ze alles riskeren om de ultieme prijs van de school te winnen: een contract om bij de Opéra national de Paris te komen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

The Descendants ga ik zeker weer kijken, toppertje

Fluffer

Avatar

Wat vroeger rechtstreeks naar video ging gaat nu rechtstreeks naar Netflix zoals dit Bruce Willis seriewerkje.

NieuwsFilm

meest populair