Heftige Joker-foto's uit Ayer Cut van 'Suicide Squad'

Heftige Joker-foto's uit Ayer Cut van 'Suicide Squad'

Twee nieuwe foto's met de Joker van Jared Leto.

Acteur Jared Leto (Dallas Buyers Club) keerde recent terug als de Joker in Zack Snyder's Justice League. Hij speelde de rol eerder in Suicide Squad uit 2016 van regisseur David Ayer.

Voorafgaand aan de release van die eerste Suicide Squad-film werd al duidelijk dat er behoorlijk was gerommeld aan de bioscoopversie van de film en niet veel later werd duidelijk dat de zwak ontvangen DC-film ook een aantal andere "cuts" heeft.

Foto's van Joker uit Ayer Cut van Suicide Squad
Nu zijn er via Ayer weer twee foto's verschenen van de Joker van Leto. Dit keer zien we hem met een pistool tegen zijn kin, alsof hij zichzelf zou willen ombrengen. Op een tweede foto zie je Leto met een geitenkop op, mogelijk om een bank te overvallen.


Bekijk de nieuwe foto's van Jared Leto als de Joker in David Ayers Suicide Squad die door Ayer werden gedeeld via Instagram Stories.


Eerder werd er een soort van campagne gehouden voor de release van de "Ayer Cut" van Suicide Squad, waarin veel meer te zien zou zijn geweest van de Joker van Leto. Warner Bros. liet echter rond de release van de "Snyder Cut" van Justice League weten dat die Ayer Cut er niet gaat komen.



NieuwsFilm

meest populair