Nieuwe foto van de geschrapte Mary-Jane Watson in 'The Amazing Spider-Man 2'

Shailene Woodley zou de rol van MJ spelen.

Jim Pedd 22 september 2021 06:26 in Algemeen
Actrice Shailene Woodley was gecast als Mary Jane Watson in The Amazing Spider-Man 2. Nieuwe foto's laten haar personage weer zien, dat we uiteindelijk niet te zien kregen in de film van Sony Pictures.

The Amazing Spider-Man 2 is een film die veel veranderingen heeft moeten doorstaan. Dat bleek wel uit het eindproduct. Zo verdween de Venom-symbiot uit de film, en werd de actrice er volledig uit gehaald.

De buur van Peter
Eigenlijk zou Woodley de buurvrouw van Peter Parker spelen in de film. Ze zou mogelijk een nieuwe liefde zijn voor de muurbeklimmende superheld. Sony Pictures haalde haar uit de film omdat men hem wilde stroomlijnen.

Toen werd gedacht dat Mary Jane Watson mogelijk in een vervolg terug zou keren. Maar die film werd geschrapt en we weten allemaal hoe het daarna gelopen is. Woodley kon nooit meer terugkeren als het personage en nu wordt de rol gespeeld door [url=]Zendaya[/url].

Het enige wat je van Woodleys MJ gezien zou kunnen hebben, is een kort shot van haar rug in een café tijdens een aanval van The Rhino op de stad New York.

Hieronder kan je de nieuwe blik op Mary Jane bekijken:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ze kan nog altijd terug komen, haar karakter bestaat nog steeds.

Paynintheazz

Avatar

Jammer want qua uiterlijk zou zij een hele goede MJ kunnen zijn.

Markie Marcolioooo

Avatar

Vondt het echt heel jammer dat ze haar geheel uit de film hebben geknipt, maar who knows what the future shall bring

RogueWon

Avatar

Lijkt wel alsof ze zo op de set is gelopen en dat ook echt haar 'look' is. Niks aan haar doet me aan MJ denken

Master Of Films

Avatar

Weliswaar is Shailene Woodley geen natuurlijke roodharige. Desalniettemin vind ik haar wel een leuke meid. In The Fault in Our Stars wist ze wel mij te raken. Heel leuk dat ze ook in Amsterdam was.

Ik vind het juist niet jammer dat Shailene eruit is geknipt, aangezien TASM 2 in het algemeen een bagger film is. Beter gezegd. Er zijn meer min punten dan plus punten van TASM 2. Met haar erbij (dwz +1 karakter) zou het helaas nog erger gaan worden.

Thiver

Avatar

Master Of Films "Weliswaar is Shailene Woodley geen natuurlijke roodharige."

De Spider-Man-films hebben sowieso een interessante verhouding met vrouwen en hun haarkleur. Kirsten Dunst is bijvoorbeeld een blondine die een redhead speelt, terwijl het bij Bryce Dallas Howard in Spider-Man 3 precies het omgekeerde was. Emma Stone als Gwen Stacy is dan wel weer kloppend, aangezien ze allebei blond zijn, ook al zien we Stone in films doorgaans met rood haar.

GreenHornet

Avatar

Hollywood cast nooit roodharige dat is ook een dingetje

NieuwsFilm

meest populair