Nieuwe foto van de geschrapte Mary-Jane Watson in 'The Amazing Spider-Man 2'

Nieuwe foto van de geschrapte Mary-Jane Watson in 'The Amazing Spider-Man 2'

Shailene Woodley zou de rol van MJ spelen.

Actrice Shailene Woodley was gecast als Mary Jane Watson in The Amazing Spider-Man 2. Nieuwe foto's laten haar personage weer zien, dat we uiteindelijk niet te zien kregen in de film van Sony Pictures.

The Amazing Spider-Man 2 is een film die veel veranderingen heeft moeten doorstaan. Dat bleek wel uit het eindproduct. Zo verdween de Venom-symbiot uit de film, en werd de actrice er volledig uit gehaald.

De buur van Peter
Eigenlijk zou Woodley de buurvrouw van Peter Parker spelen in de film. Ze zou mogelijk een nieuwe liefde zijn voor de muurbeklimmende superheld. Sony Pictures haalde haar uit de film omdat men hem wilde stroomlijnen.

Toen werd gedacht dat Mary Jane Watson mogelijk in een vervolg terug zou keren. Maar die film werd geschrapt en we weten allemaal hoe het daarna gelopen is. Woodley kon nooit meer terugkeren als het personage en nu wordt de rol gespeeld door [url=]Zendaya[/url].

Het enige wat je van Woodleys MJ gezien zou kunnen hebben, is een kort shot van haar rug in een café tijdens een aanval van The Rhino op de stad New York.

Hieronder kan je de nieuwe blik op Mary Jane bekijken:



NieuwsFilm

meest populair