Topher Grace geeft hilarisch antwoord op de vraag of hij ook in 'Spider-Man: No Way Home' zit

Zo kan het dus ook...

De laatste tijd kan geen enkele acteur, die ooit betrokken was bij een Spider-Man-film, ontsnappen aan de vraag of hij/zij een cameo heeft in het aanstaande hoog geanticipeerde No Way Home.

Het derde solo-avontuur van Tom Hollands webslingeraar wordt MARVEL's eerste grote trektocht door het multiversum en we weten in ieder geval vrijwel zeker dat Alfred Molina's Doctor Octopus, Willem Dafoe's Green Goblin en Jamie Foxx' Electro verschijnen. Andere geruchten zijn Sandman (Thomas Haden Church) en Lizard (Rhys Ifans).

Het is dus geen verrassing dat ook Topher Grace (Spider-Man 3) er tijdens een interview naar gevraagd werd. Wel verrassend was zijn reactie.

Waar bijvoorbeeld een Andrew Garfield het maar blijft ontkennen, kiest Grace voor een hele andere benadering en schept hiermee zowel vreugde als relativering onder de fans, want ja, dit klinkt natuurlijk niet serieus:

Samenvatting van het optreden
"Houd het alsjeblieft tussen ons, maar ja, ik zit erin", was zijn antwoord. "Het plot begint met Peter Parker die baalt dat iedereen zijn identiteit kent en dan gebeuren er gekke dingen met Dr. Strange die Dock Ock naar zijn dimensie haalt".

"Dan hop! Electro en de Green Goblin erbij uit een van die 'energiecirkels'. Vervolgens komen Tom Hardy en ik tevoorschijn en vechten tegen elkaar en ik win (overduidelijk). Er is niet eens een gevecht, ik geef hem gewoon meteen een schop en dan verdwijn ik weer".

NieuwsFilm

meest populair