Opvallende 'Blade'-connectie al in 'Black Widow'?

Opvallende 'Blade'-connectie al in 'Black Widow'?

Gaat deze online theorie op?

Black Widow presenteerde met Taskmaster zagen een opvallend personage. Deze schurk uit de eerste Marvel-film in twee jaar tijd had een aantal opvallende vaardigheden. Nu lijkt iets aan die schurk te hinten naar een personage dat de komende jaren in het MCU wordt geïntroduceerd.

We zien Taskmaster in Black Widow een aantal keer in actie, waarbij blijkt dat de getoonde vechtkunsten gekopieerd zijn van de Avengers uit de franchise. Zo zien we Taskmaster vechten als Black Widow (Natasha Romanoff), Captain America (Chris Evans), Hawkeye (Jeremy Renner) en zelfs Winter Soldier (Sebastian Stan).

Vecht Taskmaster ook als Blade?
Nu is het zo dat Taskmaster ook vecht met een zwaard en dat hebben we andere Avengers niet zien doen. Uiteraard zagen we in Avengers: Endgame het personage Hawkeye met een zwaard, maar die film speelt zich voor zijn Ronin-periode af.

Nu is de online theorie dat dit zwaard een hint is naar Blade, een personage dat mogelijk al in het Marvel Cinematic Universe bestaat, maar nog niet is onthuld aan de kijkers. Het zou een leuke opzet zijn.

Mocht de theorie kloppen, dan zal deze waarschijnlijk niet snel bevestigd worden. De film Blade met Mahershala Ali verschijnt waarschijnlijk niet eerder dan oktober 2023.

NieuwsFilm

meest populair