'Harry Potter'-ster Tom Felton zakt in elkaar tijdens golftoernooi

Hij was gelukkig snel weer bij kennis...

FilmTotaal 24 september 2021 17:34 in Celebrity
Harry Potter-fans van over de gehele wereld sturen hun beterschapswensen richting acteur Tom Felton die in alle acht franchisedelen de rol van eeuwige vijand Draco Malfoy speelde.

Volgens de pers stortte Felton, die onlangs alweer zijn 34e verjaardag vierde, in elkaar tijdens een golfwedstrijd met beroemdheden, voorafgaand aan het populaire 'Ryder Cup' evenement.

Op foto's van THE DAILY MAIL is te zien hoe Felton overeind wordt gehouden door teamgenoten, voordat hij op een karretje wordt gelegd en afgevoerd voor medische behandeling.

De wedstrijd (het was een oefenpotje) vond plaats in Wisconsin en naar verluid was Felton bezig aan de 18e hole toen het moment gebeurde.

Statusupdate
Op dit moment heeft zijn management nog geen commentaar gegeven op de situatie en ook de managers van het evenement blijven angstvallig stil. Het wachten is op een eerste bericht over zijn toestand.

Eerder had Felton deelgenomen aan liefdadigheidsevenementen tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk waar hij tegelijkertijd aandacht vroeg voor de coronapandemie.

NieuwsFilm

meest populair