'Eternals' van Marvel Studios lijkt deze acteur als schurk te hebben

'Eternals' van Marvel Studios lijkt deze acteur als schurk te hebben

Dan Stevens speelt mogelijk Kro.

Sinds de laatste trailer van Eternals werd vrijgegeven, speculeren fans al dat Dan Stevens de rol van Kro speelt in de Marvel Studios-film. Nu lijkt de acteur dat bevestigd te hebben.

De film Eternals heeft een indrukwekkende cast met acteurs als Angelina Jolie, Richard Madden en Salma Hayek. Van hen weten we wie ze allemaal spelen en we weten dat Kro de grote schurk van de film is. We hoorden zijn stem zelfs heel kort in de trailer. Maar wie spreekt hem in?

Dan Stevens?
Collider sprak recent met acteur Stevens en vroeg hem of hij in Eternals te horen is. "[Lacht] Kro comment", reageerde de acteur met een grote glimlach.

"Ik bedoel, ik zei 'Kro comment', maar ik weet niet of dat cryptisch genoeg was. Zelfs als ik iets kon zeggen, zou ik dat niet kunnen en je via Zoom moeten vermoorden. Is dat cryptisch genoeg? Is dat cryptischer of juist minder cryptisch?"

De kans lijkt daarmee groot dat Stevens de rol van Kro inspreekt in Eternals. Gelukkig hoeven niet eens zo heel lang meer te wachten tot we het zeker weten. De film is begin november namelijk in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair