Disney+ kwam met deze 5 nieuwe films: wij zetten ze op een rij

Dit is allemaal nieuw op Disney+.

Jim Pedd 25 september 2021 10:59 in Featured
Elke zaterdag zetten we alle nieuwe films op Disney+ voor je op een rij. Deze week waren het een paar wat minder bekende films, maar er zit ook een echte topper met George Clooney bij.

A Spark Story (2021)
Regie: Leanne Dare, Jason Sterman | Cast: Pete Docter, Louis Gonzales, Erik Langley
We zien hoe Pixar de SparkShorts maakt. Specifiek kijken we naar de productie van makers Louis Gonzales en Aphton Corbin, en hoe zij hun persoonlijke visie tot leven brengen.

The Darkest Minds (2018)
Regie: Jennifer Yuh | Cast: Amandla Stenberg, Mandy Moore, Bradley Whitford, Harris Dickinson
Het verhaal speelt zich af nadat een pandemie de levens van de meeste kinderen en tieners in de Verenigde Staten eist. Als sommige overlevenden superkrachten krijgen, worden ze als te gevaarlijk gezien om in de gewone samenleving te blijven en in kampen geplaatst.

Derailed (2005)
Regie: Mikael Håfström | Cast: Vincent Cassel, Clive Owen, Addison Timlin, Melissa George
De film gaat over een getrouwde reclame-hotshot, wiens leven een dramatische wending neemt wanneer hij op een ochtend zijn gebruikelijke trein naar kantoor mist. Hij vergeet een kaartje te kopen voor de volgende en een medepassagiere helpt hem uit de brand. Hij raakt met haar aan de praat en hun affaire begint. Een bezoekje aan een hotel loopt echter verkeerd af.

The Descendants (2011)
Regie: Alexander Payne | Cast: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, Nick Krause
Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.

Hope floats (1998)
Regie: Forest Whitaker | Cast: Sandra Bullock, Harry Connick Jr., Gena Rowlands, Mae Whitman
Birdee hoort in een talkshow dat haar man een relatie heeft met een ander. Ze besluit haar koffers te pakken en vertrekt naar haar geboortedorp in Texas. Hier wacht haar een ontmoeting met een oude jeugdvriend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair