'Super Mario'-fans eisen dat Chris Pratt wordt vervangen door deze geliefde (stem)acteur

'Super Mario'-fans eisen dat Chris Pratt wordt vervangen door deze geliefde (stem)acteur

Wat zeg jij, een betere keuze?

Gisteren bracht ILLUMINATION ENTERTAINMENT hun stemmencast naar buiten voor een aanstaande nieuwe Super Mario-verfilming. Meteen roerden de nodige fans zich online.

Vooral de aankondiging van Chris Pratt als Mario maakten tongen los. Andere sterren zijn Anya Taylor-Joy als Peach, Charlie Day als Luigi, Seth Rogen als Donkey Kong, Jack Black als Bowser en Keegan-Michael Key als Toad. Ontbrekende namen zijn bijvoorbeeld nog Wario, Waluigi en Daisy.

Een belangrijk punt wat voor fans al kant en klaar is, is dat Pratt een miscast is als de springende loodgieter. Hun alternatief? Danny DeVito!

Beste geluid
Het is niet de eerste keer dat fans de stem van de inmiddels 76-jarige DeVito eisen voor een iconisch videogamepersonage dat verfilmd wordt.

Toen in 2019 Detective Pikachu uitkwam, was men het erover eens dat DeVito de perfecte keuze zou zijn voor de elektrische Pokémon-muis. Uiteindelijk werd dit Ryan Reynolds, maar men lijkt niet op te geven.

Op TWITTER zijn de reacties in ieder geval duidelijk. Pratt moet vervangen worden of laat DeVito dan anders op zijn minst Wario inspreken.

NieuwsFilm

meest populair