Owen Wilson wisselt studio's en laat Warner Bros. vallen in ruil voor Walt Disney

Owen Wilson wisselt studio's en laat Warner Bros. vallen in ruil voor Walt Disney

Hij vertraagt het ene project door deelname aan een ander project...

Net op het moment dat de productie van Wedding Crashers 2 op het punt van beginnen stond, valt deze alweer stil dankzij Owen Wilson.

De 52-jarige acteur heeft zich aangemeld voor een reboot van The Haunted Mansion waardoor co-star Vince Vaughn langer moet wachten om samen weer huwelijken binnen te vallen.

Wedding Crashers 2 (met een deal waarbij zowel Wilson als Vaughn $10 miljoen dollar ging verdienen) zou volgende maand starten en het definitieve script was onderweg toen Wilson tekende bij de concurrerende studio die tevens volgende maand wil filmen.

Sombere vooruitzichten voor de fans
Een vervolg op de grote hit uit 2005 is al enkele jaren in ontwikkeling en de voltallige cast moest terugkeren in een nieuw verhaal dat bijgewerkt was naar het hedendaagse #metoo-tijdperk.

Er wordt gespeculeerd dat Wilson koos voor The Haunted Mansion om zijn relatie met Disney te behouden na het succes van de serie Loki.

Daar maakt hij eerst ook nog een tweede seizoen van en daarvoor uitte hij zijn enthousiasme over toetreding in het MCU waar hij graag langer wil blijven, dus Wedding Crashers 2 lijkt nog wel even te gaan duren.

NieuwsFilm

meest populair