Wonder Woman en Supergirl straks samen te zien?

Wonder Woman en Supergirl straks samen te zien?

Gal Gadot lijkt ernaar te hinten.

Gal Gadot lijkt erop gehint te hebben dat er een DCEU-teamup komt tussen Wonder Woman en Supergirl. Dat deed ze in een nieuw bericht op sociale media.

De Girl of Steel maakt eindelijk haar debuut in de franchise in de film The Flash. Dan zien we Sasha Calle als het beroemde nichtje van Superman. Het gerucht gaat al lange tijd dat ook Diana Prince in The Flash te zien is. Die verhalen worden nu verder aangewakkerd door Gal Gadot zelf.

Wonder Woman en Supergirl
De actrice plaatste als Instagram Story beelden van Sasha Calle die poseert met een kartonnen versie van Wonder Woman. Interessant is dat zowel Calle als de kartonnen Wonder Woman een pet op hebben van de productiecrew van The Flash.

Onder die foto zette de actrice de opmerking: "Ik en mijn supervrienden". Calle deelde de foto ook met de opmerking: "Dit ben ik die cool probeert te doen. Hoi Gal x."

Hieronder kan je het beeld zien:


Bekijk de afbeelding

The Flash is losjes gebaseerd op de Flashpoint-verhaallijn. The Flash reist dus terug in de tijd en zorgt daardoor voor problemen in het multiversum. In de comics zagen we een wrede Wonder Woman-versie, die het opnam tegen de bewoners van Atlantis. Dat lijkt zich niet te herhalen.

Maar toch lijkt Wonder Woman nu wel in de film te zitten. In november 2022 weten we het zeker, want dan is The Flash te zien.

NieuwsFilm

meest populair