Hoe zit het nou precies met die zoektocht naar de nieuwe James Bond?

Hoe zit het nou precies met die zoektocht naar de nieuwe James Bond?

Tot 2022 horen we vermoedelijk weinig.

James Bond-producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson vertellen dat ze op z'n vroegst volgend jaar beginnen met zoeken naar de nieuwe 007. Daniel Craig neemt deze week afscheid van de rol met No Time to Die, in wat de langste Bond-film ooit wordt: de speelduur bedraagt 2 uur en 43 minuten.

De promotiemachine voor de film ging in eerste instantie lopen voor een release in november 2020. De film werd natuurlijk uitgesteld, waarna de release gepland werd voor april 2021. En nu komt de film dan eindelijk echt uit.

Een opvolger vinden
Craig vertelde vorige week nog dat hij er geen voorstander van zou zijn om een vrouwelijke Bond te nemen. En natuurlijk wordt er al langere tijd gesproken over wie de opvolger is. Bookmakers wisselen regelmatig van topfavoriet.

Maar de producenten zijn er voorlopig nog niet over uit. Broccoli vertelde: "We denken er nog helemaal niet over na. We willen dat Daniel zijn tijd kan vieren. Volgend jaar gaan we nadenken over de toekomst."

Waaraan Wilson nog toevoegde: "Hij is zo'n goede Bond geweest. Heeft heel grote schoenen om te vullen. Ik kan mij nog niet eens voorstellen of het mogelijk is."

NieuwsFilm

meest populair