3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

1917 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, e.a.
Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, de opdracht om een boodschap af te leveren waarmee een dodelijke aanval voorkomen kan worden. Voor deze levensgevaarlijke missie moeten de twee een groot vijandelijk gebied doorkruisen.

The Truman Show (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Weir | Cast: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, e.a.
Truman woont al heel zijn leven in het stadje Seahaven. Hij heeft een goede baan, liefhebbende vrouw en goede vriend. Op een dag komt hij er echter achter dat er iets niet klopt. Truman blijkt te zijn opgesloten in het decor van een realitysoap. Met verborgen camera's wordt zijn hele leven gefilmd. Nu wil hij niets liever dan een normaal leven.

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Soren | Cast: Kevin Hart, Ed Helms, Nick Kroll, e.a.
Harold en Sjors zijn twee echte kwajongens. Op school zetten ze de boel dikwijls flink op stelten. Directeur Krupp wil de twee daarom in verschillende klassen plaatsen. Om dit noodlot te voorkomen, halen Harold en Sjors alles uit de kas. Een hypnose-ring uit een pak ontbijtgranen blijkt de oplossingen. Hiermee kunnen de jongens Krupp laten denken dat Kapitein Onderbroek is, een niet al te snuggere held.



Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair