Eerste recensies 'Venom: Let There Be Carnage' zijn binnen!

Eerste recensies 'Venom: Let There Be Carnage' zijn binnen!

Critici houden van Venom 2!

We wisten al wat fans vinden van Venom: Let There Be Carnage (ze waren er helemaal weg van), en nu mogen ook critici laten weten wat ze van de film vinden. Het gaat vooralsnog alleen om reacties op sociale media.

Maar duidelijk is nu al dat de film beter bevalt dan het origineel uit 2018. Regisseur Andy Serkis lijkt de goede toon en stijl gevonden te hebben voor de nieuwe Marvel-film. En acteur Tom Hardy zit helemaal in de rol van Eddie Brock, als we de reacties mogen geloven.

Venom: Let There Be Carnage
De korte speelduur van Venom: Let There Be Carnage lijkt wat minder goed te zijn. Critici lijken van mening dat Serkis beter een langere film had kunnen maken, zodat hij alle ideeën goed had kunnen ontwikkelen.

Mede daardoor is het ook een beetje de vraag of fans die al niet aan boord waren bij de eerste film, dat nu wel zijn. Het zou zonde zijn als de film een minder groot publiek trekt dan het eerste deel, want Let There Be Carnage lijkt een forse upgrade te zijn!

Hieronder doen we een greep uit de vele reacties op sociale media. Donderdag wordt het recensie-embargo opgeheven en kunnen we de recensies verwachten. Die zijn altijd wat genuanceerder.



NieuwsFilm

meest populair