Ryan Reynolds-film 'Free Guy' is nu te zien op Disney+

Ryan Reynolds-film 'Free Guy' is nu te zien op Disney+

Leuk nieuws voor fans van Ryan Reynolds!

Disney+ heeft goed nieuws voor fans van acteur Ryan Reynolds. De streamingdienst laat namelijk weten dat de actiekomedie Free Guy vanaf vandaag te streamen is.

Dat is al vrij snel, want in Nederland kon je de film vanaf 11 augustus in de bioscoop zien. Iets meer dan 45 dagen later is de film al online te zien voor abonnees met Disney+. Hopelijk vormt dat het begin van meer van dit soort snelle online releases!

Free Guy
In Free Guy ontdekt een bankbediende dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held te worden van zijn eigen verhaal ... een verhaal dat hij zelf herschrijft. In een wereld die nu geen grenzen meer kent, is hij vastberaden om de man te zijn die zijn wereld op zijn manier redt ... voordat het te laat is.

Reynolds speelt uiteraard de hoofdrol in dit actievehikel. Naast hem is ook Jodie Comer in een van de hoofdrollen te zien, evenals acteur en regisseur Taika Waititi.

De film is geregisseerd door Shawn Levy, naar een scenario van Matt Lieberman en Zak Penn. Het verhaal komt van de hand van Lieberman.

NieuwsFilm

meest populair