Regisseur 'Thor: The Dark World' jaloers op de Cut van Zack Snyder

Regisseur 'Thor: The Dark World' jaloers op de Cut van Zack Snyder

Thor: The Dark World zou een Taylor Cut verdienen, vindt Alan Taylor.

Van regisseur Alan Taylor verschijnt binnenkort de misdaadfilm The Many Saints of Newark, een prequel op de misdaadserie The Sporanos. De filmmaker is ook bekend van zijn werk aan de series Game of Thrones, Mad Men en Sex and the City en films als Terminator Genisys en Thor: The Dark World.

De achtste film in het Marvel Cinematic Universe wordt gezien als een van de zwakste titels uit de succesfranchise. Nu laat Taylor in gesprek met Inverse weten dat zijn film flink werd aangepast door de studio en dat het resultaat flink anders is dan dat hij had gewild.

"Ik juichte voor Zack Snyder toen hij dat deed [met Zack Snyder's Justice League] en dacht: 'Zal hij dit voor elkaar krijgen?'" vertelde Taylor.

"Het is verbazingwekkend. Ik denk dat elke regisseur daar zo'n voorstander van was. Ik zou het heel graag willen. Kun je je dat voorstellen? Ze geven me net zoveel miljoenen dollars als ze hem gaven om weer met de film aan de slag te gaan. Ik denk niet dat ik dat telefoontje krijg."

Thor: The Dark World
De tweede Thor-film werd in 2013 wat magertjes ontvangen (66% op Rotten Tomatoes), maar was wel een financieel succes met een wereldwijde opbrengst van $644 miljoen. De film staat ook bekend om zijn zwak ontvangen schurk Malekith van Christopher Eccleston.



NieuwsFilm

meest populair