De titel van 'Fantastic Beasts 3' onderstreept dat de filmreeks faalt?

De titel van 'Fantastic Beasts 3' onderstreept dat de filmreeks faalt?

The Secrets of Dumbledore richt zich op ander personage.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de derde film in de Fantastic Beasts-reeks de titel Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore heeft gekregen en net iets eerder verschijnt dan gepland. Nu is er het idee dat de titel duidelijk maakt dat Warner Bros. probeert te redden wat er te redden valt.

Volgens Screen Rant geeft de titel aan dat de tweede reeks met films in de Wizarding World heeft gefaald. En dat komt vooral doordat het er verdacht veel op lijkt dat Warner Bros. de aandacht verschuift van het initiële hoofdpersonage Newt Scamander van Eddie Redmayne naar personages uit de Potter-reeks.

Newt Scamander niet meer de hoofdpersoon?
Toen de filmreeks gebaseerd op "het kinderboekje" van J.K. Rowling werd geïntroduceerd werd duidelijk dat Scamander hét voornaamste personage in de reeks moest worden, zoals Harry Potter dat was in de eerste reeks.

Na Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) en zeker het geplaagde Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) kwamen de scripts van Rowling onder vuur te liggen, zeker toen er een geheime broer van Albus Dumbledore werd geïntroduceerd.

Nu lijkt Warner Bros. op zeker te gaan spelen door te focussen op personages die een grote(re) link hebben met de Harry Potter-films. Het lijkt er verdacht veel op dat andere personages een minder belangrijke rol gaan spelen, zoals Newt Scamander, de oorspronkelijke held van de reeks.

De film van David Yates staat op dit moment gepland voor 15 april 2022.



NieuwsFilm

meest populair