Moneypenny-actrice Naomie Harris weet wie de perfecte Bond zou zijn

Moneypenny-actrice Naomie Harris weet wie de perfecte Bond zou zijn

De actrice ziet graag deze acteur het stokje van Daniel Craig overnemen!

Nu dat Daniel Craig niet terugkeert als James Bond en No Time to Die zijn laatste avontuur is als de beroemde geheim-agent, zal er op zoek gegaan moeten worden naar een nieuwe 007. We hebben al de nodige namen voorbij zien komen en Naomie Harris, bekend als Moneypenny, laat zich nu ook uit over de perfecte opvolger.

Al heel wat filmfanaten hebben laten weten graag Tom Hardy het stokje van Craig te zien overnemen. Hier kan Harris zich ook wel in vinden. Tijdens een recent interview om haar nieuwe serie Lorraine te promoten liet de actrice zich erover uit.

Bewondering
Zo begon de actrice door te zeggen dat ze een grote Hardy-fan is: "Wat hij doet is echt speciaal en elke keer weer technisch erg lastig. Ik mag dan nog wel nooit met hem gewerkt hebben, ik denk dat hij de perfecte opvolger van Daniel zou zijn!"

"Ik denk dan ook dat hij een geweldige Bond zou kunnen neerzetten, maar normaal gesproken kiezen ze altijd iemand die we niet verwachten. Ik ga er dus van uit dus dat het iemand zal worden aan wie niet gedacht hadden. Waarschijnlijk staat hun naam niet eens in de mix van alle namen die nu de ronde doen. Maar ik denk dat Tom het fantastisch zou doen, dus als ik mocht kiezen zou ik voor hem gaan!"

Op dit moment schijnt Regé-Jean Page, de Bridgerton-hoofdrolspeler, de koploper te zijn.

NieuwsFilm

meest populair