'Venom 2' en 'No Time to Die' gaan vlammen komende dagen

'Venom 2' en 'No Time to Die' gaan vlammen komende dagen

De bioscoopkassa's gaan rinkelen.

Komende dagen verschijnen er wereldwijd weer twee nieuwe grote blockbusters. In Nederland en vele andere landen debuteert de James Bond-film No Time to Die en in de States start de Marvel-film Venom: Let There Be Carnage.

De James Bond-film lijkt zo'n $90 miljoen op te gaan halen in de landen waar de film al draait en dat is een prima start, zonder een release in de States en China. Het circa $300 miljoen kostende 007-avontuur zal komende weken echter nog wel heel wat miljoenen moeten omzetten om uit de kosten te kunnen komen.

Venom: Let There Be Carnage
In onder meer de States trapt Venom: Let There Be Carnage af en nu wordt duidelijk dat de tweede Venom-film daar zo'n $60 miljoen gaat ophalen. Dit meldt Deadline. Dat zou zo'n $15 miljoen minder zijn dan de openingsscore van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings eerder dit jaar en ruim $20 miljoen minder dan Venom uit 2018.

Overigens zal de Venom-film wel flink moeten gaan scoren, aangezien No Time to Die een week later al op het Noord-Amerikaanse witte doek verschijnt. Overigens draaien de blockbusters Dune en Shang-Chi ook nog in vele landen.



NieuwsFilm

meest populair