Scène 'Venom: Let There Be Carnage' zorgt voor opschudding

Scène 'Venom: Let There Be Carnage' zorgt voor opschudding

Tweede Venom gaat een stapje verder.

De ontvangst van Venom: Let There Be Carnage is zeer redelijk te noemen met een fresh 62 procent op Rotten Tomatoes en ook een prima ontvangst onder de bezoekers (85%). Toch zorgt de film voor opschudding. LET OP, HIERONDER VOLGEN FLINKE SPOILERS!!


Alweer even geleden werd duidelijk dat de slotscène van de film een link gaat leggen met de Spider-Man films die zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe. Nu dat de fans de clip ook daadwerkelijk in de bioscoop hebben gezien, is de verdere discussie onder de fans gestart.

In de beelden is te zien hoe Eddie Brock / Venom van Tom Hardy via het Marvel Multiverse in de realiteit belanden waarin ook Spider-Man van Tom Holland bestaat. Het is de start van Sony's Spider-Man Universe dat verder zal gaan in Spider-Man: No Way Home en Morbius.

De fans hebben uiteenlopende ideeën over hoe Venom in het Marvel Cinematic Universe belandt. Een aannemelijke optie is dat de toverspreuk van Doctor Strange, te zien in de trailer van Spider-Man: No Way Home, er iets mee te maken heeft. Of dat zo is, zie je in december in de bioscopen.








NieuwsFilm

meest populair