'John Wick 4' gaat een stap verder dan deel 3

'John Wick 4' gaat een stap verder dan deel 3

Keanu Reeves verklapt wat er gebeurt op de set van Chapter 4.

Zoals wel vaker in filmreeksen zijn de vervolgen een overtreffende trap van het voorgaande deel. En dit geldt zeker voor de John Wick-franchise waarin volgend jaar het vierde deel verschijnt. Uiteraard is Keanu Reeves weer terug als de titelbaas.

John Wick: Chapter 4 wordt op dit moment opgenomen door Chad Stahelski en er zijn ook rollen voor onder meer Laurence Fishburne, Lance Reddick, Donnie Yen, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Scott Adkins en Ian McShane.

"Ze zijn leuk. Ze zijn intens. We gaan ervoor. Er is echt geweldige John Wick-actie en er zijn nieuwe personages en het is erg leuk om de rol opnieuw te spelen en dit verhaal te vertellen," zei Reeves in gesprek met Today over het opnemen van het vierde deel.

Volop actie in John Wick 4
"Weet je, er zijn nieuwe personages en we openen die wereld echt. Op dit moment nemen we een waanzinnige vechtscène op in het midden van het verkeer. Dus er zijn auto-ongelukken, vuurgevechten," voegde de acteur eraan toe.

John Wick: Chapter 4 staat gepland voor 27 mei 2022 en er moet ook een vijfde film komen. Daarnaast gaat de lang verwachte spin-off Ballerina snel in productie.

NieuwsFilm

meest populair