Daniel Craig noemt zijn James Bond de norse Bond

Daniel Craig noemt zijn James Bond de norse Bond

Zo zou hij altijd herinnerd worden.

Daniel Craig is klaar als James Bond. Nu is het de vraag hoe mensen hem na vijf films herinneren. Daar heeft Craig zelf wel een grappig idee over.

No Time to Die is nu eindelijk in de bioscoop te zien, nadat de film oorspronkelijk in april 2020 te zien had moeten zijn. Hoe dan ook is het nu gedaan en is Daniel Craig echt klaar. De acteur reflecteert tijdens een interview met The New York Times op zijn tijd in de rol.

Norse James Bond
Daniel Craig keek tijdens het interview terug en vertelde dat hij altijd voorstander van een overkoepelend verhaal was. "Er is een consistentie die ik graag wilde hebben".

"Misschien zullen ze mij herinneren als de norse Bond. Ik weet het niet, maar dat is gewoon mijn Bond en ik zal dat onder ogen moeten komen: het was mijn Bond. En daar ben ik behoorlijk tevreden mee."

Hoewel het een grap was, past de omschrijving misschien wel bij de James Bond van acteur Daniel Craig. Immers werd vaak gezegd dat zijn Bond wellicht iets te serieus was, soms zonder genot en humor in de films.

Hoe dan ook past het goed bij de stijl die Craig na streefde met het personage.

NieuwsFilm

meest populair