Machtigste Marvel-superhelden in gloednieuwe beelden 'Eternals'

Machtigste Marvel-superhelden in gloednieuwe beelden 'Eternals'

Het indrukwekkende Marvel-project komt eraan.

Opnieuw heeft Marvel Studios een opmerkelijke groep acteurs bij elkaar gekregen voor een op zijn minst net zo opmerkelijke groep superhelden uit de strips van Marvel Comics. Begin november worden de Eternals eindelijk wakker in het Marvel Cinematic Universe. Hieronder een nieuwe spot voor Eternals.

Er zouden goede redenen zijn geweest dat de Eternals zich niet hebben bemoeid met de clash tussen de Avengers en Thanos in het slotakkoord van The Infinity Saga. Nu blijkt dat ze zich toch moeten herenigen in een gevecht met hun tegenpolen, de Deviants.

Eternals tv-spot: Protect
Hieronder zie je de tv-trailer met de titel Protect. Uiteraard zie je weer wat nieuwe beelden uit de film van Nomadland-regisseur Chloé Zhao.

Eternals zal op 3 november in de Nederlandse bioscopen debuteren.


In Marvel Studios' Eternals volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

NieuwsFilm

meest populair