Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Gretel & Hansel (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Osgood Perkins | Cast: Sophia Lillis, Sammy Leakey, Alice Krige, e.a. | Te zien op: Film1
Gretel en haar broertje Hansel komen er helemaal alleen voor te staan. Ze trekken door het donkere bos, waar ze uiteindelijk een gitzwart huis vinden. Deze blijkt van een vriendelijke oude vrouw te zijn, die bereid is om de kinderen op te vangen. Al snel heeft Gretel echter door dat er iets niet klopt. De vrouw blijkt een heks te zijn met obscure plannen. Tegelijkertijd raakt Gretel ook gefascineerd door de vrouw.

Fight Club (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
Jack, een maatschappelijk ontwortelde schade-expert, ontmoet in het vliegtuig de nog vreemdere zeepverkoper Tyler, die in de kelder van een nachtclub vechtbijeenkomsten blijkt te organiseren voor mannen. Zelfdestructie om vrij te zijn, noemt hij het. Langzaamaan wordt Jack steeds verder in de wereld van Tyler meegezogen.

Spectre (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, e.a. | Te zien op: Videoland
Na een gevaarlijke eenmansactie van James Bond in Mexico, wordt het 00-spionnenprogramma opgedoekt. Al snel ontdekt Bond het bestaan van de even mysterieuze als sinistere organisatie Spectre, die verantwoordelijk blijkt te zijn voor de nodige ellende in zijn leven. Samen met een nieuwe partner probeert hij Spectre te stoppen. Uiteindelijk brengt die missie Bond naar de geheimzinnige leider van de organisatie.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair