Gerucht: Laurence Fishburne terug voor meer 'The Matrix'

Gerucht: Laurence Fishburne terug voor meer 'The Matrix'

Maar wel pas bij de vijfde film?

Tijdens de opnames van The Matrix Resurrections gingen behoorlijk veel verhalen rond over een rol voor Morpheus. Opmerkelijk genoeg bleek al snel dat Laurence Fishburne niet terug zou keren in de rol.

Wel is Yahya Abdul-Mateen II te zien als het personage. Hij bleek recent nog daadwerkelijk een jongere versie van Morpheus, de mentorfiguur van Neo, te spelen. Dat werd toen door de acteur zelf bevestigd.

Terugkeer van Fishburne?
Hoewel Fishburne in The Matrix Resurrections dus niet te zien zal zijn als Morpheus, gaat nu het gerucht dat de acteur wel de rol gaat spelen. Maar pas in een eventuele vijfde film.

De site Giant Freakin Robot meldt op basis van anonieme bronnen dat de veteraan te zien zal zijn in de vijfde film. Die is nog niet eens officieel aangekondigd, dus de vraag is maar in hoeverre het verhaal klopt.

Daar komt bij dat het wel vrij opmerkelijk klinkt dat Fishburne terugkeert als nieuwe Morpheus, nadat hij vervangen werd door Yahya-Abdul Mateen II. Voorlopig nemen we het gerucht dus ook maar met een flinke korrel zout.

NieuwsFilm

meest populair