Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Captain Marvel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Boden & Ryan Fleck | Cast: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, e.a. | Te zien op: Disney Plus
Vers, een door geheugenverlies geplaagde krijger, wordt door haar mentor en teamgenoten meegenomen op een missie om een groep gedaanteverwisselaars uit te schakelen. Later belandt Vers op aarde, waar de puzzelstukjes over haar verleden langzaam op hun plek vallen. Ze blijkt de uitverkorene om een oorlog tussen twee alienrassen te stoppen.

Jackie (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Natalie Portman, Greta Gerwig, John Hurt, e.a. | Te zien op: Videoland
Na de moord op haar man John F. Kennedy, richt heel de wereld zijn blik op de charismatische presidentsvrouw Jackie Kennedy. Ze is een vrouw in rouw, maar moet zich tegelijkertijd sterk zien te houden om het geschokte land gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot en zichzelf hoog te houden.

Tenet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, e.a. | Te zien op: Prime Video
Een Amerikaans geheim agent wordt belast met het voorkomen van een nieuwe wereldoorlog. Samen met Neil, een andere topagent, moet hij daarvoor achter een Russische wapenhandelaar aan. De twee maken, bewapend met een belangrijk sleutelwoord, een reis door een schemerwereld van internationale spionage die zich afspeelt buiten de bestaande tijdstromen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair