Ander einde 'Black Widow' op Disney Plus

Ander einde 'Black Widow' op Disney Plus

Deze verwijderde scène geeft antwoord op een vraag die fans nog hadden.

Black Widow is sinds gisteren kosteloos te bekijken op Disney Plus, evenals een hoop verwijderde scènes. In een van die scènes zien we een alternatief einde dat antwoord geeft op een vraag die veel kijkers hadden na het zien van de film.

Bekijk de afbeelding
Aan het einde van Black Widow blijft Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) alleen achter wanneer Thaddeus 'Thunderbolt' Ross (William Hurt) en zijn team aan komen rijden. Later blijkt ze alsnog op vrije voeten rond te lopen, maar de kijker komt er nooit achter hoe ze precies aan Ross is ontsnapt. Tot nu.

In de vrijgegeven verwijderde scène is te zien dat Romanoff zich vrijwillig overgeeft aan Ross. Ze vertelt hem dat ze de Red Room heeft vernietigd. Ross pareert vervolgens dat de leiders van het Black Widow-programma al jaren verdwenen zijn. Maar dan spoort Romanoff hem aan om even achter zich te kijken en ziet hij hoe het hoog in de wolken verborgen hoofdkantoor neerstort op de grond.

Interessant is ook dat de uitgeschakelde Taskmaster (Olga Kurylenko) in deze verwijderde scène wordt meegenomen door de militairen en niet door Melina Vostokoff (Rachel Weisz), Alexei Shostakov (David Harbour) en Yelena Belova (Florence Pugh) zoals in de uiteindelijke film te zien was.

Vervolgens is te zien hoe Romanoff met handboeien in een busje wordt meegenomen. Ross zit voorin en begint over de Red Room en de acties van Romanoff. Volgens Ross is het onmogelijk om te weten aan wiens kant Romanoff staat. Natuurlijk heeft de superspionne zelf nog een laatste verrassing voor Ross in petto.

De volledige verwijderde scène kun je nu dus bekijken op Disney Plus.

NieuwsFilm

meest populair