Koninklijke familie keek wel heel erg op van dit voorstel van Rami Malek (No Time to Die)

Koninklijke familie keek wel heel erg op van dit voorstel van Rami Malek (No Time to Die)

De met een Oscar bekroonde ster wil best wel even 'invallen'.

De met een Oscar bekroonde Rami Malek speelt de grote villain in de nieuwe James Bond film, No Time to Die. Het is dus niet zo heel gek dat de acteur de nodige interviews geeft om de blockbuster te promoten. Recentelijk deelde hij een verhaal over de koninklijke familie.

Malek was afgelopen dinsdag te gast op de Jimmy Kimmel Live-show, waar hij het had over het bijwonen van de met sterren bezaaide première van No Time to Die in Londen. Zo begint hij: "De koninklijke familie was ook aanwezig, wat dus wel aantoont dat het een speciale en grote gebeurtenis is!".

Ontmoeting
Dit was echter niet de eerste keer dat de acteur prins William en prinses Kate tegen het lijf liep. Zo vervolgt hij: "De laatste keer dat ik in de Royal Albert Hall was, was voor de BAFTA's. Toen had ik al een gesprek met William en Kate gehad, wat natuurlijk speciaal was".

"Wat ik wel echt bijzonder vind is dat ze echt hun best doen om iedereen te leren kennen" gaat Malek verder. "Ze weten wie wat gedaan heeft en kennen alle films, dus het is wel duidelijk dat ze hun huiswerk hebben gedaan. Toch liep mijn gesprek met Kate heel anders dan met de nodige andere acteurs..."

Gesprek
"Op een gegeven moment had ik een gesprek met prinses Kate en zei toen: 'Dit moet echt vermoeiend voor je zijn'. Zij zei: 'Waarom?' Ik zei toen weer: 'Je hebt toch net een baby gekregen?' Ik denk dat ze tamelijk verrast was door de vraag. Ze vroeg me namelijk hoe het mij ging, maar ik draaide die vraag om door te vragen: 'Nee, hoe gaat het eigenlijk met jou?'"

"Ze wierp me toen een blik toe, die ik alleen kan beschrijven als de meest vorstelijke en elegante blik die ik ooit heb gezien. Maar ik denk dat het niet makkelijk is, helemaal opgedoft te zijn om de hele avond met acteurs en ander filmtalent te praten".

Voorstel
Kimmel wees de acteur erop dat William en Kate heel voorzichtig moeten zijn met wat ze in het publiek zeggen, aangezien ze altijd in de spotlights staan. Malek is zich hiervan bewust en had ze destijds zelfs een voorstel gedaan om ze een handje te helpen.

"Ik denk dat ik haar ietwat overrompeld had. Ze zei namelijk niks, maar haar blik zei genoeg, zo van: 'Ja, het is allemaal erg veel'. Het grappigste was dat ik toen zei: 'Als je ooit een vrije dag nodig hebt, of wat vrije tijd, dan kan ik wel voor jullie invallen!' Ze zei: 'Wat bedoel je?' waarop ik weer zei: 'Nou, ik kan babysitten, als jullie eens willen uitgaan ofzo!'"

Tot nu toe zijn de royals nog niet op zijn aanbod ingegaan.

NieuwsFilm

meest populair