Warner Bros. komt met flitsende nieuwe trailer 'Dune'

Binnenkort verschijnt de film ook in de States.

Bram de Groot 8 oktober 2021 10:40 in Video
Ondertussen draait Dune al eventjes in onder meer de Nederlandse bioscoopzalen. Het "thuispubliek" in Noord-Amerika wacht nog steeds op de release, aangezien de film daar pas richting het einde van deze maand verschijnt.

De scifi-film rond de strijd om de Spice op de woestijnplaneet Arrakis die wordt uitgevochten door de Atreides, Harkonnen en Fremen haalde tot op heden al ruim $100 miljoen wereldwijd op, bij een productiebudget van zo'n $165 miljoen.

Nieuwe trailer Dune
Op 22 oktober verschijnt Denis Villeneuve's Dune zowel op HBO Max als in de Noord-Amerikaanse bioscopen en dat is waarschijnlijk net op het moment dat de aandacht voor Venom 2 en No Time to Die ruim voldoende is weggeëbd.

Overigens moet de film dan wel flink wat miljoenen binnen gaan harken. Twee weken later komt Marvel Studios alweer met Eternals. Hieronder een compleet nieuwe trailer voor Dune, uiteraard vooral bedoeld voor de Amerikaanse markt. Of moet jij de film nog steeds in de bioscoop gaan kijken?3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Joost van den Heuvel

Avatar

Het zal wel een flop worden dan. BR2049 heeft volgens imdb 260 miljoen opgehaald (tegen budget van 150 miljoen) en dat wordt als een flop gezien.

ThEnd

Avatar

Denis zou graag een Bond regisseren:

https://www.indiewire.com/2021/10/denis-villeneuve-direct-bond-movie-1234670297/

balking

Avatar

Geweldige trailer. Helaas heeft deze wel een verkeerde indruk van de film..

NieuwsFilm

meest populair