Nieuwe 'Indiana Jones 5' setfoto's met Harrison Ford en de schurk van Mads Mikkelsen!

Nieuwe 'Indiana Jones 5' setfoto's met Harrison Ford en de schurk van Mads Mikkelsen!

Alles ziet er weer ouderwets avontuurlijk uit...

Wanneer Indiana Jones 5 eindelijk op het grote scherm verschijnt, gaan we voor de laatste keer genieten van de door Harrison Ford gespeelde archeoloog in een veelbelovend ouderwets avontuur.

Nu de opnames van het vijfde deel weer aan de gang zijn, kunnen we een nieuwe blik werpen op Ford, maar dit keer ook van Mads Mikkelsen die één van de vele slechteriken speelt waar Indy het tegen zal opnemen.

Uitgelekte setfoto's showen meerdere kiekjes van Ford terug in het iconische leren jack en de hoed, het standaardkostuum voor het personage door de jaren heen. En dan is er het personage van Mikkelsen.

Bekijk hier de kiekjes van Ford en Mikkelsen achter de schermen, een video van Mikkelsen en nog een plaatje een geschokte(?) Ford.

Speculaties over de plot
Het verhaal vormt het decor voor de race naar de ruimte eind jaren '60 tussen de VS en de Sovjet-Unie. Het gerucht gaat dat Mikkelsen een voormalige nazi speelt die nu een wetenschapper is voor NASA.

Dit lijkt losjes gebaseerd op het daadwerkelijke initiatief Operation Paperclip waarin de Amerikaanse regering na de Tweede Wereldoorlog nazi's inhuurde om te helpen bij hun technologische vooruitgang.

Vervolgens ontdekt Indy een complot waarbij het ruimteprogramma door de nazi's in hun eigen voordeel wordt gebruikt in een poging de tijd terug te draaien en zo te zorgen dat zij alsnog de oorlog winnen.

NieuwsFilm

meest populair